fredag 23 juli 2010

Hårda dagar..

Oj vad trött jag är efter dessa nöjeslystna dagar. Dåligt med bloggar har det också blivit men jag har inte orkat helt enkelt. Den tropiska värmen tog plötsligt slut i dag och det är riktigt kyligt. Veckan har varit hektisk, i alla fall den senare delen. I onsdags var vi till Strömpis och tittade på Nationalteaterns rockorkester och dessa gamla gubbar visade att de kan ännu. Fullt med folk var det och kvällen hade säkert blivit skitkul om jag inte hade känt mig tvungen att åka hem tidigt. Jag erbjöd mig till och med att vara chaufför. Kamrat I valde dock att rata taxin eftersom den avgick så tidigt. Jag hade nämligen lovat kamrat M att stiga upp i ottan och styra kosan mot Kungälv.

Halvsju kom hon sättande och krävde att jag skulle rappa på, fem i sju kom vi i väg. M körde tack och lov genom ett regnblött västergötland. Det vräkte ner mest hela vägen men strax före Göteborg upphörde det och solen sprack fram. I Kungälv träffade vi den trevlige men något nervöse D som med sorg i hjärteroten sålde sin vackra motorcykel till M. Vi var ner till en mc-klubb och hämtade underverket. Jag som verkade "intellektuell" av mig fick äran att formulera kvittot.

M skulle lunchdata i Göteborg och jag styrde kosan mot Ytterby för att käka lunch hos min kusin Christer och hans "fru" Maria. Jag har nog inte träffat Christer på 10 år, inte sen farmors begravning och det kanske är ännu längre sen, jag minns inte riktigt. Förr sågs vi varje år, hela min uppväxt var vi hos dom en gång varje sommar, umgicks och gick på Liseberg. Vi har knappt sett varandras barn, synd och skam är det. Mina andra kusiner kunde inte komma förbi så det får nog bli en resa till snart. Jättekul att träffas, vi hade tusen saker att prata om så klockan var kvart i tre när jag började köra hem. Vädret var då fint hela vägen och det gick bra trots kö och lite väl varm temperatur på bilen genom Tingstadstunneln. M hade åkt före på hojen så hon kom hem ett par timmar för mig.

Torsdagskvällen var vikt för Fashion Pack på Strömpis så det var bara att fixa i ordning sig för det. Det var ganska bra fast jag blir inte så jätteimpoinerad av folk som mimar till musik även om de gör det bra. Några saker var dock lite kul och fyndiga om Tiger Woods och Prinsessan Madeleine. Ät dock inte mat på Strömpis, bara ett tips! Torr lax kan kvitta antar jag. Vi gick vidare till O´Learys och höll igång deras kareoke tills det blev natt. Jag fick slita grannen E från dansgolvet för körande kamrat R såg ut som att han skulle somna vilken sekund som helst. En rolig kväll blev det men nu är jag lite seg kan man säga...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar