torsdag 1 juli 2010

Mellandag

En dag med lite sämre väder kan kännas rätt ok bara det inte varar. I dag kom f.d Stenekollegan C på besök och vi tog en promenad med hundarna. Under den tiden passade givetvis himlen på att öppna sig och vi fick ta skydd under ett gäng granar. Men men vi tröstade oss med fika då vi kom hem.

Frk T ska ju få en sköldpadda och den beräknas nu flytta hit på lördag kväll. För att förbereda den ankomsten så är frökens rum nu städat och lämplig byrå, att ha akvariet på, är uppsläpad. Hon hjälpte glatt till i alla fall och det bådar ju gott. Annars ägnar sig min dotter mest åt att nattglappa med polaren A, ockupera datorn och slagga till drygt 11 på förmiddagarna. Man skulle kunna tro att man har en 14-åring!

Kvällen har tillbringats vid Kumlasjön för att delta i Kumlasjönt. Helena Salo (hon som var med i Talang om nu någon orkade se det spektaklet) sjöng med Jörgen och Rickard. Riktigt bra pipa har hon, den damen. Frk T och hennes polare såg till att de fick autografer. Jörgen och Rickard glös avundsjukt medan de rullade sladdar och packade ihop.

Frk T har nu åkt till sin pappa för att tillbringa ett par dagar av aktiviteter med dom och jag är kvar här i min ensamhet. Har dock babblat i telefon och facebokat så jag lider inte direkt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar