fredag 2 juli 2010

Ett I-landsproblem

Läste i NA i går vad som tydligen engagerar folk å det grövsta. Dagens I-landsproblem, kan man tycka och har man inget annat att irritera sig på, så varför inte. Frågan är således; vem ska lägga upp mellankundspinnen på kassabandet? Tja vad tycker du? Är det överhuvud taget viktigt vem som gör det? Jo då, det har massor av folk röstat om på familjeliv.se och 90% anser att det är kunden som lagt upp sina varor som ska avsluta med att kasta dit en pinne efter sig. Jag satte mig och funderade över hur jag gör och jo mycket riktigt, jag är nog en duktig typ som folk slipper irritera sig på. Jag lägger nio gånger av tio dit pinnen när jag lagt upp mina varor de få gånger jag nu handlar så. Men jag kan inte minnas att det gjort mig något att lägga dit en pinne om kunden före inte gjort det. Obegripligt att man orkar bli arg för sådant! Självscanning löser ju problemet på alla sätt och vis. Jösses vilken tur att någon kommit på den idén!

Annars har den här dagen flutit på. Jag har gjort ett nyttigt jobb och det är att jag faktiskt bokat lokalen och planerat höstens dansverksamhet klart. Bravo Susanne! Dessutom har jag städat klart Frk T:s rum kastat papper och lagt saker på nya platser så Skalman kan flytta in. Bravo!Kvällen har jag tillbringat i gott sällskap. Mycket har diskuterats, som livets väsentligheter till exempel och det är ju inte så illa.

I morgon får jag ställa klockan för då måste ett och annat bli gjort. Jag kan inte sova till 11 varje dag! I morgon ska det handlas tyg, hinkar och en del annat. På kvällen ska jag roa mig med bästa kamrat M som är ledig från tågkörandet. Sweet dreams!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar