söndag 4 juli 2010

Hur fel kan det bli?

Hur fel som helst tydligen, fast man inte alls menar det. Ibland kan de bero på för mycket vin men oftast på helt vanliga missförstånd. Denna helg verkar vara de stora missförståndens eller misstagens helg för både mig och diverse vänner. Dejtingsajter är inte riktigt min melodi men jag har ett flertal goda vänner som sjunger deras lov och dejtar mer eller mindre flitigt. Själv håller jag mig till FB och vanlig mail och det kan räcka nog för diverse missförstånd. Hur lätt är det inte att tro att den som säger något har ett visst tonfall? Man kan tycka det är raljerande, oförskämt eller fräckt.

Jag är kvinnan som står för det manliga "rakt på sak-sättet" och det är inte alltid heller så lyckat. Folk läser nämligen in saker mellan raderna, ni vet det där man inte skriver men som många tror att man ändå menar. Kan vara jobbigt nog. Man skrollar tillbaka och undrar, vad tusan skrev jag, hur kunde mottagaren missförstå så? Ibland verkar Selma Lagerlöfs och Strindbergs tid med handskrivna brev ha varit enklare. Sedan finns ju dessa brev bevarade till efterlevande också. Tänk så kul det hade varit för framtidens människor att läsa allt dravel jag skriver....;)

Denna kväll verkar två vänner knölat till det. Själv lyckades jag katastrofalt i fredags tydligen. Det var inte i cyberrymden utan kan helt skyllas på vinet och överförfriskad "hjälpsam" vän som bara var lite otålig. Nåja man får väl försöka rätta till så gott det går. Går det inte så var det nog baske mig nån mening med det också.

Har annars ägnat dagen åt disk (jodå jag var förståndig och tog tag i den innan jag åkte) och badande. Sommaren är bra härlig. Det finns en massa måsten som ska göras men det går inte i 30 gradig värme. Tisaren är lagom uppvärmd och skön att plaska runt i. vill dock hitta ett ställe dit Pizza kan hänga med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar