tisdag 27 juli 2010

Hur ska man sammanfatta denna dag?

Positivt (har hört att man ska börja där och fokusera på det)
Mia min äldsta (inte till åren, hon är lika ung och vacker som jag, nåja vackrare såklart) bästaste vän var här och fikade. Vi har alltid mycket att prata om så det var riktigt trevligt.
JAG HAR JOGGAT ca 2,5 km - amazing!!!
När jag sprungit nog, stannade jag vid ett speciellt ställe och plockade en full "hundbajspåse" (utan bajs såklart) med kantareller.

Negativt (lite svårt att undvika)
Pontus dog i dag :(((( Pontus var den supersnälla helsvarta baggen. Han bara var död i morse, K sa att han verkat lite dålig/slö några dagar men inte hade de trott han skulle dö precis. Rasmus borde sakna honom grymt för de var bästa bästisar om får nu gör det....
Nästa elände: Jag hittade en vattenskada i vardagsrummet! Jodå, ovanför fotot på Findus var det lite blött på väggen och under det alldeles mögligt. Bara att härleda uppifrån och i och med det riva ut allt (nåja mycket) från vinden. Klart blött och eländigt från taket någonstans. Hyresvärlden K som startat sin semester med så roliga saker som att måla mina fönster fick mer jobb. Han hittade hålet i taket, lagade det och nu måste allt torka. Frk T:s minfläkt står på vinden och blåser så gott den kan. Suck!
Tredje saken: Jag har ont och är taskig i magen. Kamrat M har inte ringt och sagt att jag matförgiftat henne så det kan vara samma elände som drabbade grannen B i fredags som jag nu fått. Fast jag spyr inte och det kanske ska sättas upp på den övre halvan av denna blogg.

I morgon måste arbetet med att utrusta vår nya Kraxlokal fortgå. Vi har hittat bord och stolar att köpa. Lokalen måste ljuddämpas rejält och det kommer kräva en del insatser. Teknik ska in så klart. En del jobb alltså. Det får stå på den positiva sidan helt klart :)

Sov gott!

1 kommentar:

  1. Det glädjer mig (egentligen inte men i alla fall) att det finns fler bloggare som raporterar om sin magstatus, det är sannerligen intimt. Själv har jag skitit gröna grisar i tre dar men nu är det okej igen. Kram

    SvaraRadera