onsdag 9 juni 2010

Skolavslutning i morgon

Avslutning för både mina elever och Frk T. Skönt att läsåret är slut och ett sommarlov väntar. Ser fram emot sommaren mer än på länge. Någonstans känns det som att denna kan bli riktigt bra. Hoppas jag har rätt i det. Visserligen är inte kassan särskilt full efter denna kalla vinter men det finns mycket som är billigt också.

Mindfullnes är inne och det gäller att njuta av ögonblicken. När Frk T i dag var "asatrött" på att vara sjuk och mer än gärna åkte till Fjugesta och tränade sina sånger till musikalen med orkestern passade jag på att ta en Pizzapromenad. Vi gick i skogen bredvid Sparbanksbörsen och där är så mycket Liljekonvaljer att det doftar i hela skogen. Det är sååå vackert!

Blommorna på verandan blommar alltmer och pryder sina platser. (Man får bortse från kratern i taket bara). Tomaterna är utsatta i växthuset och kommer att gilla koskitsnäringen. Det är grönt och vackert, fåren trivs i sina hagar när det finns godis att äta och Lupinerna blommar i hästhagen. För att inte tala om mina favoritblommor alla kategorier; Syrenerna, mmmm det är vackert nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar