fredag 1 maj 2009

Tack Lerbäckare och Lekebergare


Har tillbringat 1 maj vid Lerbäcks teater och blivit inspirerad. Lerbäcks teater har inte så många år på nacken och ändå har de byggt upp en fantastisk verksamhet. Än mer fantastiskt är att Johan och Jenny så gärna delar med sig till oss amatörföreningar vare sig vi håller på med teater eller revy. Lekebergs revysällskap är kanske en ännu otroligare framgångssaga eftersom de gjort allt helt ideellt. Nåja Johan och Jenny och alla deras skådespelare får minsann inte betalt för all tid de lägger ner de heller. Vi i Kraxkompaniet satte genast igång att drömma om en egen lokal där vi kunde ha våra revyer, krogshower eller varför inte spela Shakespear när vi ändå är igång, inga drömmar är för stora, fick vi lära oss idag. På söndag har vi årsmöte och vi sex som var i Lerbäck i dag får väl göra vårt bästa för att inspirera våra övriga 35 medlemmar.

Frk T fick följa med sin bonusmamma C till Kumla för att demonstrera och fnissade glatt när tåget klämde i med Internationalen. Hon berättade också glatt att vårt exkommunalråd hade klagat på sin nattsömn pga hög musik iförd djävulsperuken han hade som tjur i kohagen på "Rent Hus". Det lät mycket märkligt och jag hoppas att jag får tillfälle att fråga om saken på söndag. Nåja han gör i alla fall reklam för Krax så mycket är säkert.

Frk T var under Valborgsmässoaftonen världens vackraste och duktigaste lilla unge när hon fick sjunga lead med Skogstorpskören, mamma blir stolt djupt in i själen.

Helgen ägnas åt Nils Holgersson som dock inte är lika tät som en viss Holger Nilsson i Kräcklinge en gång var. Därför hoppas jag att ni alla köper biljetter och tittar på oss i sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar