onsdag 6 maj 2009

Fryser och ger upp!

Jag har i två dagar vägrat sätta på luftvärmepumpen eftersom elbolagen minsann ska få minimalt av mina pengar. Nu har jag gett upp och slagit på den efter att näsan kallnat och jag sånär frusit fast vid köksbordet. R var här en kort stund men flydde snabbt hem till sitt varma hus som han snällt påpekade innan han gav sig av.

Gjorde just en test på Facebook där jag kollade när jag skulle gifta mig. Svaret, hör och häpna, blev vid 45 så jag lär börja planera festen innan jag hittat lämplig brudgum. En tröst i detta är ju att vi kan dela på elräkningarna. Undrar om det är någon jag känner? Spännande sommar *fniss*.

4 kommentarer:

  1. Jag är glad att bo i ett sten- nå ja, ytonghus. Har inte behövt dra i gång pumpen än. Tror värmen magasineras lite bättre.
    Appropå bröllop...
    Vi får väl ordna dubbelbröllop. Jag har ju redan fyllt 45 så här brinner det i knutarna! Men jag har ju hittat en som jag kan tvinga ner på knä. Haha!

    SvaraRadera
  2. På med värmepumpen fast det svider! Du ska väl inte frysa bort kroppsdelar eller nåt..? Själv tände jag i pannan i dag igen. Fast det är inte lika dyrt med ved förståss...
    Om du ser min Buse i morgon så tvinga honom att ta ur sina läxor ur väskan som har åkt fram å tillbaka i tre dagar nu;)

    SvaraRadera
  3. Står huset kvar i blåsvädret?
    Busen kom hem med samma läxor som åkt i fyra dagar fram och tillbaka nu...men han läste i alla fall så han får väl räkna i helgen;)

    SvaraRadera
  4. Huset står kvar, det blåser åt rätt håll som tur är, annars hade jag fått släpa in alla blommor från verandad. Jag hatar blåsväder det gör mig på uselt humör, mest för att det förstör min blommor.

    SvaraRadera