söndag 17 maj 2009

Och hjulen snurrar fortare, fortare och och ännu f...

Oj nu är det söndag eftermiddag och denna vecka är snart tillända. Bara ett kalas för Frk T på Lek och bus och sen lite fika hos syrran vars kid det är som fyller 8 år. Sedan börjar en ny vecka med massor, massor men det tänker jag på först i kväll när matsäck och annat ska planeras.

Denna vecka har präglats av Stene skolas 100-års jubileum. Hela veckan var full av förberedelser inför torsdagens dubbla föreställningar av 100-års showen. Kören sjöng gamla och nya sånger, forskargruppen pratade lite om tiden som gått och lekgruppen visade gammaldags lekar. Mina adepter spelade pjäsen "Ruskiga Stene skola" eller snarare Ruskaby skola med stor bravur. De var så duktiga! I och B från Krax smög in och tittade och såg nog några potentiella skådisar för framtida projekt. Största överraskningen för ungarna var dock lärarnas modevisning genom tiderna. Den skulle ni sett!

På fredagen cyklade hela gänget på 53 ungar och tre vuxna till Folkets Hus och kollade på Grease som Kumlaby skolas duktiga elever spelade. Värsta nostalgitrippen! Kollega C var gråtfärdig av känsla eftersom flera av dessa elever tidigare huserat i hennes vardagsrum då de bara var barn och inte halvvuxna tonåringar. Måste säga att Krax egen Erica var bara bäst!

Sen lördag och intensiv repetitionsdag av Nils Holgersson på Stallet i Örebro. Från 11 till 16 mest hela tiden. Man blir grymt trött! Därefter skjutsa Frk T till hennes pappa och snabbt hem och duscha, svida om och få med cyklar till Kumla för att gå på partajet som till min stora glädje visade sig gå av stapeln på Hotellet och inte i Sannahed som befarats. Trevligt var det trots att jag missade Norges vinst. Hörde att Malena givetvis skötte sig utmärkt, det är bara resten av Europa som har taskig smak.

Ops, dags att åka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar