lördag 16 juli 2011

Latsidan

I går kväll var det dags för Latsidan på Sannabadet. Det kan låta märkligt men är inte så underligt alls i min värld. Latsidan är Lekebergsrevyns sommarfars som spelas på Sannabadet i Fjugesta.


Förutsättningarna för att jag skulle ha roligt var inte dom bästa dessvärre. Dels är jag superallergisk och ögonen rinner konstant trots tabletter och ögondroppar i massor, dels drog någon runt mina tarmar (mentalt inte på riktigt så klart) något alldeles ohyggligt precis innan avfärd. Men det var bara att tvinga tarmarna att ligga still och ge fan i mascara även om man ser för jäklig ut. Teatermänniskor är snälla och vana att se en i de mest underliga konstellationer och sinnesstämningar så det var väl lugnt. Regnet hängde i luften men faktum är att det stannade kvar däruppe hela tiden.

Ett glas vin försåg jag mig med när vi väntade på att få komma in och det var nog bra för nerverna ;-). Jag kan säga så här; Latsidan är rolig, rappa repliker och kul framförd. Agne som normalt sitter i orkestern lär få ägna sin tid åt att kuta mellan basen och scenen i framtiden. Nalaviskräcken Susanne (obs en annan Susanne så klart) fick jobba hårdast och klädbytestempot imponerade stort, Stefan är ju alltid bra och jag ger mig fan på att han får så han tiger på sista föreställningen med allt ramlande. Har ni plåster så det räcker? Maud och Hugo var ett passande par kan man säga. Gunilla klär förbaskat bra i mörkt "knullruffs" även om Dag tycker det ska vara blont (och vadå, ta ingen hänsyn till honom han roar sig ju friskt med armhävningar, han). Mait; dom där strumporna måste du liksom spara...;). Alla var duktiga. Ellen, Alice och en liten härlig Sanna förgyllde också föreställningen.

Stolarna ska man inte glömma, skitbra! Man såg jättebra och ja Mait och Kjell man ser hur mycket jobb det varit för er, jag lovar!!!! ASG ett litet internt skämt där, men de som ska fatta fattar. Som vanligt har Lekeberg fantastiska runtomkringare som gör ett kanonjobb den här gången med hjälp av badet. Maten var jättegod, jag gillade verkligen potatisarna med ruccolan, mmm.

Så trots det som talade emot min trevliga kväll så blev den bra, tack för det! En massa Kraxpolare hade jag med mig och en massa fler kändisar var på plats vilket givetvis borgade för en bra kväll.

I kväll blir det också fantastiskt hoppas jag och i morgon får jag hem min älskade unge. Som jag har längtat efter henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar