torsdag 14 juli 2011

Bzzzz part two

hm idag har gräset klippts klart och det har solats på backen. En del har tyckt att vädret varit kallt men på eftermiddagen var det bikiniväder här helt klart!

Framåt kvällen beslöt sig Humlan för att surra in till storstan. Först en god middag på Grekiska Kolgrillen och ett glas rött men sen började surrandet och det blev ett nedslag på O´Learys, ett kort sådant, men Humlan hann kolla in läget uppifrån den stora, JÄTTESTORA platta TV:n. På denna stirrade fullt med människor, riktigt scary faktiskt, från alla håll och kanter glodde de. Varför de gjorde det är smått obegripligt för en Humla, men på skärmen sprang ett antal kvinnfolk omkring och jagade en boll. Humlan höll så smått på att ramla ner när kvinnorna (de var 11 stycken tror jag) i blågula kläder fick bollen att rulla in i ett stort nät, för alla de stirrande vrålade i kapp! Jätteläskigt, men alla var glada och hejade och skrek MÅL så det var nog nåt bra som hände?

Brrrrzzz Humlan fick ta en paus och surrade förbi ett antal märkliga typer. Ni skulle sett, de hade trollstavar och slängkappor och några hade till och med underliga hattar. De stod i kö! Humlan blev tvungen att tjyvlyssna lite och det dristades om ett ställe de kallade Hogwart? En mycket märklig internatskola av något slag... Helskumt med tanke på att de stod utanför stadens biograf! Efter en stund kom likartade typer ut från bion också. Mycket skumma typer på stan kan man säga..... kanske ska Googla på Hogwart?

Humlan fick lugna sig med en röd dricka nära den stillsamt flytande Svartån. I drinken fanns mycket socker och nektar så Humlan fick nya krafter när det surrades tillbaka till den stora platta TV-apparaten. Det märkliga fenomenet hade då inträffat att människorna som fortfarande stirrade inte längre såg glada och lyckliga ut. Nope, mungiporna föll längre och längre ner, och det verkade bero på att de blåvita damerna hade stulit bollen och sparkat in den i fel nät!
Japp, tre gånger hade de haft mage till det!
Varför då?
Varför måste de göra så när folk blir så ledsna?
Obegripligt alltihop för en liten Humla. Se det var bäst att surra hemåt helt enkelt. Bzzzzzzz. Tack för skjutsen Bittan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar