tisdag 12 juli 2011

Älskade Pizza

I dag lyckades jag slutligen få till en träff med en av mina allra bästa vänner, vi ses alldeles för sällan nu för tiden så det behövs. Vi åkte till Sannabadet i Fjugesta och solade och tog ett dopp också. Mest pratade vi förstås och jag hämtade ut teaterbiljetterna till på fredag.

Efter det så tog jag en sväng in till Inger och hälsade på Pizza. Oj så glad hon blev och det skär lite i hjärtat att inte ta med henne hem. Fast jag vet ju att hon har det fantastiskt hos Inger och när hösten kommer så är jag glad åt att slippa stressen det innebär att ha hund, jag vet det. Men denna årstid saknar jag henne massor och annars också såklart men då hinner jag knappt tänka på det. Söta, fina, snälla Pizza som nu är 7 år och fortfarande ser ut som en valp om man tar bort att hon blir vitare runt nosen. Kameran är ju paj så jag kunde inte ta några bilder men jag kan ju erkänna att Inger håller henne mer vältrimmad och fin än jag gjorde när hon bodde här.

Nu ska jag sova men i morgon ska jag nog ta K:s bloggidé om humlan.....frågan är bara var den ska landa....bzzzzzzzzzzzzzzz?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar