fredag 13 mars 2009

Lugnet återställt!


Trist men Taxen fick åka hem. Hon kunde minsann inte låta ett så hett villebråd som till och med fanns inne i huset vara. Jaga, jaga, jaga - killerinstinkten var det inget fel på. Husse borde kanske satsa på katt istället för rådjur eller snarare få rådjuren att lukta katt....oj detta blev invecklat.

Findus fick totalt tokspader och måste varit skräckslagen för när han var ensam hemma gick han bärsärkagång här. Jag och jyckarna åkte till biblan för att fixa inför morgondagen (ja hundarna fick vänta i bilen förstås) sen fick taxen som sagt åka hem till Hällabrottet. Under den tiden hade kissen rivit ner allt i alla fönsterbrädor och varit som helt tokig, jag höll på att få slag när jag kom hem och då skulle han ut igen. Nu har han insett att taxen inte är kvar längre och lugnat sig. Hoppas man får sova i natt bara.

Fick mail från Pennys nya hem och hon verkar må fint och de klappar och gosar. Det känns fint.

I morgon har Kraxkompaniet öppet hus på Kumla bibliotek mellan 10-13 sen medlemsmöte. Kom gärna dit - vi visar kläder, bildspel, affischer och spelar upp hur det går till att skapa starten till en revy.
Som ovan ska en avslappnad katt se ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar