söndag 15 mars 2009

Helgrapport

Så var denna helg över med både Kraxande och städning. Lördagen var ju vikt för Kraxkompaniet. Vi hade Öppet Hus på biblioteket i Kumla där vi visade våra revykläder som B designat och sytt. Vi hade också ett litet uppträdande i form av en guidning i revymakande. Roligast blev att se våra regissörer regissera sketchen Ska vi bo kvar i Hallsberg? trots att den egentligen är klar och spelad flera gånger. Det blev jättekul att se aktörerna göra fel bli tillsagda att ändra och fixa till det hela, ibland blev det totalt skruvat och definitivt ett uppslag till framtida revynummer. Vi får väl se vad det liter. Två nya medlemmar fick vi denna dag, varmt välkomna till oss.

Jag blev tvungen att passa på och smita in på ICA utklädd till Miss Salmonella där jag skrämde slag på en handlande kvinna, gjorde några generade och andra förvirrade. Vi passade på att fota den jättelika bakterien bland köttfärs och kyckling men fotot fastnade inte på usb-minnet så det kommer senare i bloggen. Vårt föredetta kommunalråd tog en tur upp mot torget iklädd indiandräkt med "bar" rumpa och jag antar att han väckte en del uppseende.

Lördagskvällen ägnades åt melodifestivalen och jag måste säga att jag gillar resultatet. Visserligen röstade jag minst tre gånger på Carolines Snälla, snälla men Malena Ernmans låt tror jag blir jättebra att skicka till Moskva. Svensk schlager á la Måns och EMD har vi ju redan provat med rätt misslyckade resultat de senaste åren. När Europa inte ens fattade The Arks storhet så visste jag inte vad vi skulle hitta på, men i år kom det alltså, nytt och fräscht. Det blir nog bra eller också går det åt skogen men då har vi i alla fall skickat något annat än det vanliga. Och Carolines låt kom tvåa och den är ju sååå bra med så mycket känsla.

I dag har jag städat vilket var trist men nödvändigt. Solen har lyst hela dagen och allt åkte ut på verandan, t.o.m. grovsoporna är utställda. Fåren utanför har nedkommit med fyra små sötnosar till lammungar under natten och morgonen, två för Frida och två för Ida, ljuvliga små saker. Frk T är kvar hos sin pappa men nu saknar jag henne, tur jag får hämta henne i morgon. Penny saknas givetvis också men jag får trevliga mail från nya hemmet att det fungerar jättebra och att de är så nöjda och känner det som att de fått en ny lika god hund som den de fick ta bort för en månad sen. Jag hoppas det håller i sig och alla blir nöjda och glada. K och A mina hyresvärldar tyckte det var ovanligt tyst när de gick förbi så jag misstänker att de är nöjda i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Har vi grovsopor nu? Var det tills i dag eller..?

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte men pumpagubben har ställt ut sitt så det gjorde jag med.

    SvaraRadera