söndag 6 november 2011

Julshow

Å så bra det blir. På förmiddagen kom Marie och Peter Hayward och körde de sånger Marie ska sjunga och Peter spela till och tja de var klara rätt snabbt, de har gjort detta förr kan man säga. Fin röst har hon Marie mjuk och liksom len och hennes far spelar ju som en gud. Synd vi inte kan uppbringa en hammondorgel. Gå in på youtube och sök på Peter Hayward så förstår ni vad jag menar. Helt galet!

Sen fortsatte vi med vår stämsång och det blir så fint, våra musiker har gjort ett kanonjobb med att fixa noter och stämmor på mp3-filer så vi kan öva. Jag har fått lite beröm i dag jag också, över upplägget på dagen och att alla hade fått enskilda tider rejält tilltagna och ingen behövde sitta och vänta utan att göra något. Kul när planeringen funkar och alla blir nöjda.

Mitt på dagen for jag iväg till Lerbäcks teater eftersom Frk T spelade upp sin pjäs som hon repat där hela veckan. Jösses så bra det var och vilket tempo, inte en paus allt bara flöt på, många skratt fick de också. Vad skönt det är när ungar lyckas spela vuxna på ett sånt där bra sätt. Vi fick se Emil i Lönneberga och tre deckargåtor. Sen fick jag lämna Frk T för en föreställning till och ge mig iväg till Sturepalatset igen.

Sen kom Frk T och E och hon sjöng Halleluja och så hallelujamoment uppstod eller som K påstod: somliga delar av dagens rep var ren lycka.

Sketcherna till julshowen repades på eftermiddagen och jösses vad vi skrattar när vi håller på. Om publiken skrattar hälften så mycket så räcker det nog ;-)

Det blev en lång dag och glädjande nog har vi redan börjat sälja lite biljetter fast vi precis börjat.

I morgon startar vardagen igen.... hm jag är inte där ännu. Just inget skoljobb har blivit gjort under veckan, fast jag tror jag behövde den pausen men stressklumpen i magen börjar återkomma så nu tänker jag En Sak I Taget! Än så länge är det skön söndagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar