tisdag 15 november 2011

Dålig sömn!

Jo jag sover när jag till slut somnar. Jag är så trött att jag känner mig svimfärdig, stapplar upp till sovrummet och är klarvaken, fast trött. Skittaskig kombination kan jag meddela alla som inte upplevt den varianten. Så har det varit i tre/fyra kvällar (nåja mornar ibland) nu. I måndags försov jag mig till och med för första gången sen 80-talet. Då glömde jag för all del att gå till jobbet en hel dag också vilket var rasande pinsamt men det är en preskriberad historia.

Varför är jag sån här så? För mycket tankar såklart, för mycket att hålla reda på och för lite återhämtningstid med lugn och ro. Det blir bättre.... framåt jul. Då ska jag sova!

Nu är det utvecklingssamtal, omdömen, verksamhetsberättelse, skolinspektionsbesök och sen anmälde jag mig naturligtvis till en utvecklingsgrupp om nya Vialundsskolans område.... ja men det var ju bra! Haha fast jag gillar sånt och det är bara lite mycket just nu. För det finns ju en fritid också. Den innehåller en rasande massa körsång, barnteater, sångpedagogikövningar, kraxsketcher och mer sång. Sen ska vi tigga saker att sälja på julshowen och pressen ska givetvis få sitt, i morgon. Och tusen andra saker. Att fixa en julshow tänkte jag faktiskt på som ett ganska litet åtagande och lite lagom lätt så där. Det var innan jag insåg att jag leder barnteatern tillsammans med Bettan, sjunger i kören, sjunger i krax och spelar i krax och liksom sköter Sturepalatset på det. Tack gode gud för mina "daglediga" kraxkollegor!!!!

Denna kväll var till exempel fyllt med barnteaterrep med sång. Kent och Kristina kom extra och spelade så barnen fick sjunga allt till musik. Extremt mycket tack till er! Bittan har fixat en massa kläder så palatset är nu fyllt av tomteluvor i glitter, granluvor som blinkar, tjur-, kanin- och renkläder, hackspettar, änglar och herdar.... MEN! Kvart över sex var jag på plats vid Kumla kyrka för mina skolelever dubbades till riddare.... alltså det kör ihop sig lite, men tack vare goda vänner/kollegor så får jag till det. Barnen repade, eleverna blev dubbade och biljetter såldes samtidigt för fullt på palatset och just DET var det bästa av alltihop.
'
Låter det rörigt.... jo lite kanske ;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar