söndag 22 maj 2011

Hmfr

Läste på Fröken Lugns blogg att detta är sista sommaren jag kan ha bikini! Oförskämda engelska kvinnor har minsann bestämt att man inte kan ha bikini efter 47. Och inte långt hår efter 49 eller vad tusan det var för dumheter. Morr vilka påhopp! Rasande tur att jag är 46 ända till september då. Har denna eftermiddag nämligen försökt, eller snarare min svåger har försökt, att beställa vår Spanienresa. Det går sådär eftersom flygets hemsida visst strejkar men jag hoppas han får till det i morgon. Hoppas också att bästa M vill bo här och vara sköldpaddsvakt precis som förra sommaren. Hon är ju enormt "förtjust" i kräldjur, men godhjärtad som hon är tog hon upp Skalman varje dag så han inte skulle ha tråkigt. Säg för all del inte till henne att vi inte tar upp honom så ofta....;) Om vi nu får någon flygresa vore det ju bedrövligt om jag inte skulle kunna ha bikini. Men det kanske bara gäller engelskor, de är ju lite bleka och bränner sig lätt, kan vara det.

I dag har Frk T och jag grattat bästa lilla kusinen A med shorts och trendig klocka. Lilla A är baske mig otrolig, hon gör volter, flickisar och saltos på studsmattan så jag tror Frk T blir helt matt, jag blir inte ens nervös för ungen är säkerheten själv. Vart ska detta barn sluta? Som OS medaljör i gymnastik förmodligen.

Annars startade Solsidan i dag och visade på höjden av konflikträdsla eller föresten...det är nog möjligt att Alex ligger lite i lä. Men att inte våga säga till sin mamma att hon nog faktiskt måste flytta ut och att låtsas för sin fru att han sagt det tja....man får se hur det går. Känner mig inte riktigt lika såld på programmet som förra gången men det kan bero på min depressiva läggning ;)). I morgon ska jag till P-boda och sjunga och det är definitivt bra för att förändra den läggningen. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar