onsdag 24 juni 2009

Ledighetssysselsättningar

Snart tillbaka till Riseberga, i morgon är det åter dags för Nisseflygare. Dessa lediga dagar har varit sköna men också lite hektiska. Huset behövde städas, trädgården tas om hand och Frk T ville definitivt hinna leka med lite kompisar.
Frk T behövde också födelsedagsfiras eftersom hon avser att ta en lååååång segeltur med sin far då själva högtiden infaller. Kusinen E fyller också i början av juli och behövde också firas. Utmärkt skäl att istället för att ha två nioårskalas i släkten så kan man ha ett 18 årskalas. Detta hölls denna varma kväll och är slut såklart. Inte tog jag fram kameran, märkligt beteende nu när jag för en gång skull har en sådan. Frk T fick sen en något sen nattgäst, Frk L (gammal dagmammekompis) kom hit eftersom hon vill slippa fritids i morgon.
I morgon kommer förhoppningsvis den snälle kommungubben med vatten till den nästan tomma brunnen. Jag hoppas verkligen att han får lite över att hälla i poolen, det känns lite tungt att inte ha fått i något vatten när det är så grymt varmt ute. Syrran har dock vatten i sin och risken är stor att hon får besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar