onsdag 28 mars 2012

Extra knäck...eller

Inser att pengar inte är min grej. Eller jo om jag hade några kanske? Vintrar är definitivt inte min grej när det gäller pengar. Jag ligger liksom hopplöst efter. Nu kom "sista" höga elräkningen...hoppas jag och sen ska allt annat som ligger efter som Frk T:s ridning betalas. Skatteåterbäringen kom i dag och jag ska få hela 500 spänn tillbaka. Nåja jag är tacksam att jag betalat lite extra skatt efter att jag sålde några ynka fonder i somras så jag slapp restskatt i alla fall. Inget har jag att dra av heller.

Jag ägnar mig åt en massa saker på fritiden men inget som ger kosing. Egentligen borde jag se till att få in några kronor på allt scenjobb jag gör men vem vill betala mig för det. Ingen förmodligen. Det återstår väl att ta hem massagebänken även om jag varken har tid eller lust. Lackväskan som bästa B skämtsamt föreslår känns en bit bort ;)). Mest besvärligt är att jag faktiskt måste ha sommardäck till bilen. Verkligen måste, de som satt på var totalt slut så blankslitna är inget alternativ. Så har någon däck till en Mazda 626 årsmodell -99 billigt (jag har fälgar) så hör av er tack.

För att övergå till roligare saker så har dagen varit tokfylld av jobb. "Sprit" och mat till vår Engelska Pubkväll är inhandlat. Vi har shoppat skojsiga ölsorter och en del annat på bolaget med viss assistans (öl är inte min starka sida eftersom jag typ dricker så där max två per år eller så). Fisch and chips är shoppat och såser till det, Bittan har dessutom köpt en fritös så nu har vi förhoppningsvis fyra på lördag...oj vad propparna ska gilla detta. Kycklingpaj fanns dock inte så vi får vänta nån dag eller handla på ICA. Skyltar laminerade och baren är målad.

På kvällen blev det sång i kören och nu är jag slut som människa. Räkningarna fick mig att deppa ihop lite men vad fan....det är ju bara pengar. Det har funnits andra orosmoln i mitt liv ett tag som verkar ha skingrats (vad är för privat för bloggande så ni får nöja er med detta) så vad tusan. Bara att vara glad ändå. Kram och god natt med er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar