måndag 12 mars 2012

Aj aj aj

Mår INGE bra, inte alls. Går runt som en stel zombie och vrider hela mig. Inte vet jag varför nacken sitter så käpprätt fast om det inte är oro och att jag biter ihop tänderna på nätterna eller så. Jag har ändå sovit rätt skapligt länge nu. Ont gör det, så ont att jag inte är helt sugen på att få det hela rättdraget just nu, det får nog vänta tills det släppt lite. Fick dunderpiller av kollegan B som gjorde mig sömning och trött men jag genomförde tre utvecklingssamtal och hoppas inte föräldrarna tyckte jag gäspade för mycket.

Solen har skinit och värmt upp hela tillvaron denna dag, så jag önskar jag hade mått bra nog att njuta av det. Värmen är efterlängtad och underbar trots allt. Fåglarna är lyckliga värre.

Inte orkade jag laga mat så jag tog mina och Frk T:s sista slantar och köpte pizza för trots att frysen är full. Av den åt jag en fjärdedel sen var jag proppmätt. Inte världens bästa dag i dag kan man säga. Bäst att sova tidigt så det blir en ny. Om den nu blir bättre? Håll gärna tummarna för det. Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar