söndag 4 mars 2012

Mordet i Kumla sjöpark

Börjar ta form. Kul värre och nytt för oss. vi har skrivit en lokal mordgåta där vi stoppat in "Engelska" personer med vissa likheter med äkta Kumlingar. Men det är givetvis inte de äkta vi menar, inte då. En och annan allmän liten åsikt kan nog slinka igenom men det bjuder vi på.

Jag ska nog ringa en viss person och be vederbörande ta en mycket enkel liten roll men ack så viktig. vi får se om det lyckas. Per Berggren gör regidebut och det kommer han att klara galant, vi är klart nöjda med dagens övning. Ett par nykomlingar gör också scendebut, Birgitta och Carita. Och dessutom kommer Sture stå på scenen igen och det var några år sen. Härligt, i gåtan finns både mord, intriger, motiv, en stollig snut och en smart. Varmt välkomna att boka biljetter! Kolla hur på http://www.kraxkompaniet.se/ bara att ringa Charlie och boka, maila går också fint.

Vi kör endast en kväll med detta engelska tema så passa på. Engelsk pubafton med trubadurer och mordgåta och rent pubhäng. Nästa temakväll blir sen den 21 april och temat är då Vilda Västern. Då blir det sång av oss och dans av publiken för hela slanten. Mat och dryck finns förstås.

För övrigt har helgen gått alltför snabbt. Den bara tog slut. Frk T har haft en Frk M på besök halva helgen och de har haft så roligt. Kul för henne med nya kompisar, den här har dessutom lite revyanknytning i alla fall hennes mormor som är en av oss i Krax. Oj vad jag gäspar. sov gott ni där ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar