onsdag 21 mars 2012

Ursäkta, ursäkta...

men det är så mycket annat och orken tryter lite ibland. Denna vecka har främst bestått av influensa för Frk T som blev sjuk i lördags. I dag har hon trots mina protester åkt till skolan. De har nämligen elevens val och skapande skola i dag vilket drog något alldeles otroligt. Till och med hotet om att hon inte kommer kunna rida i morgon om hon är dålig vägde lätt. Vi får väl se om hon ringer om en stund och inte står ut med näsblod och sånt. Där är hon lik sin mor, sjuk - sen näsblod, blä så äckligt och vidrigt det är.

Solen skiner och det är varmt och skönt i alla fall. Jag ska strax bege mig till Sturepalatset och börja fixa lokalen inför vår Engelska pubafton. Den och den senare Vilda västernkvällen kommer förvandla stället. I garaget här bredvid byggs en ny bar med allehanda finesser, jag tror han ska ha in ett kylskåp och allt möjligt. Häftig är han när han sätter igång med sina projekt, Krille =) me like it. Det är så skönt när folk tar egna initiativ och jag inte behöver dra i allt.

Jag misstänker att jag ibland kanske står i vägen och att folk tror att jag vill bestämma allt men tro mig, det är en illusion, gör saker bara, berätta gärna, men gör! Jag ska verkligen försöka att se möjligheter och inte bromsa någon, jag lovar. Det är härligt när folk vågar och vill göra saker, kanske även nya saker som de inte gjort förut. Jag vill så gärna att vår förening ska vara en plats för alla som vill utvecklas och känna gemenskap. Så ta gärna plats. Det är också viktigt att ingen känner sig bortputtad. Det har ibland funnits rädsla för nya medlemmar, speciellt sådana som är duktiga på scenen. Oj de kanske puttar ner mig i köket, till disken??? Aldrig, ingen ska puttas bort från något hos oss, men vi kan turas om. Vi kan göra fler saker så får alla plats på scenen, bredvid, i baren och i köket ;). De saker vi gör nu har gett lite nya möjligheter. Några nykomlingar på scenen, en aktör som regisserar, två "nya" musiker och folk som ger sig på att sjunga västernlåtar som nog aldrig i sitt liv lyssnat på country. Häftigt är det. Jag hoppas ni vill komma och ha kul med oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar