söndag 19 februari 2012

Snacka om häftig kväll!

Made in länet har gått i mål med Made in Kumla. Turnén med Länsteatern som gjort en föreställning i kabaréform  där lokala förmågor fått stå på scenen är alltså slut. Niclas Ekholm, Per Fritz och Kalle Nilsson lotsade oss lokala "artister" genom föreställningen. Akt ett blev i längsta laget men akt två gick desto snabbare. Publiken verkade nöjd och glad och varm ;)

Extra häftigt var det att  genom www.cineplay.se kunna erbjuda folk att se föreställningen på webben. Det ska gå att se den nu efteråt också, i ca en månad. Ett helt tv-team har varit på palatset sen i går. De har dragit kablar, ställt upp podier och tre fasta kameror, fixat med ljuset, ställt upp tv-skärmar och datorer så man har blivit helt förvirrad. Ett tag var jag orolig att de skulle ha med sig en sån där kran som de har på Melodifestivalen och tänkte att vi får baske mig aldrig rum ;))). Skojsigast var nog killen med den rörliga tunga kameran som kilade runt som en vessla och svettades floder. Han följde en med kameran och ibland kunde man ju låtsas att det var tv på riktigt och sjunga rakt in i kameran. Fast i huvudsak var detta en föreställning riktad till en levande och härlig publik så vi tittade på dom så klart.

Kraxkompaniet stod för ganska mycket av föreställningen, mest för att inte så särskilt många andra anmält sitt intresse. Några andra fick vi i alla fall med och jag tackar särskilt Håkan, Agnes och Johan, PRO:s linedancegrupp, Rod Cansby och hans teatergrupp och Emma och hunden Harry. Härligt att ni var med. Extra stolt är jag över min goa Frk T som sjöng så fint. Ingen lätt match när man är 11 år och massor av publik och tv-kameror överallt.

Det enda som irriterat mig denna kväll är att ett antal personer förköpt biljetter på bokhandeln men sen inte kom. Om de ändå ringt eller mejlat så kunde vi sluppit neka folk som gärna ville ha biljetter. Nu fanns ett antal tomma stolar och det är ju ruskigt synd om dem som blev utan, kanske i onödan. Om det gällde en eller två, men detta var säkert tio. Kanske drog Björn Ranelids mellomedverkan mer än vi i slutändan så att en förlorad hundring i entré inte spelade någon roll? Märkligt är det i alla fall.

I morgon ska jag kolla på web-tv och dessutom se nån repris av Melodifestivalspektaklet, har sällan läst mer upprörda kommentarer på fejjan än denna natt. Sov gott alla. Håll till godo!
http://www.youtube.com/watch?v=97smw7R-ijM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar