söndag 19 februari 2012

Sköna söndag

Inte ofta jag skriver så men i morgon börjar sportlovet och jag behöver inte gå upp tidigt. Klockan 11 ska jag till kiropraktorn så jag kan förstås inte slagga hur länge som helst, men ändå. Jag gäspar hela tiden men ska försöka hålla mig vaken för att se reprisen av mellon från igår. Alla kommentarer om Ranelid gör ju att man måste.

Dagen har varit helt ok, sovmorgon, lång frukost sen skjutsades Frk T till Hagaby ridskola där hon fick rida på den stora indianhästen Jäntan. Wow 1,70 hög...lite större än ponnysarna på ridskolan, även om de inte är jättesmå de heller. Det gick ändå fint som snus. Snäll häst som lät tre barn rida på sig. Sen tog snälla Per och Åsa med sig min unge hem och utfodrade henne med både nöjen, mat och efterrätt dagen lång. Trodde aldrig jag skulle få hem henne. Själv städade jag lite mer på palatset.

Sen var det dags för planering av Engelsk pubafton som vi planerar till den 31 mars på Sturepalatset. Ta datumet som preliminärt ett litet tag till. Vi planerar en "bar" inne i salongen, en mordgåta, musikalisk underhållning av världsklass, en massa skojsigheter och engelsk mat. Nåja vi lovar att hålla oss ifrån njurpaj och annat läskigt. Ett riktigt bra möte tycker jag. Nästa har vi redan på tisdag, det måste ju gå undan i svängarna. Hm mordgåta...vem ska mördas tro? Jag såg sen ett Mord i Midsomeravsnitt för att få ytterligare inspiration. Det gäller att alla har motiv....starka motiv. Kanske får vi ringa våra vänner i Lerbäck om vi kör fast. Vi måste dock ha en kortare variant eftersom vi vill hinna med en massa annat kul också.

Undrar om jag kan hålla mig vaken 30 minuter till och sen håller det väl på 90 minuter eller så....gäsp, gäsp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar