fredag 3 februari 2012

Lite trött är jag på kvällskvisten efter att ha intagit god mat och dryck hos en god vän. Lyxigt värre att få skjuts till stället för evenemanget, sätta sig till bords och äta och dricka gott utan att göra en släng. Tack så mycket för den fredagskvällen, det satt inte alls fel.

Nu är jag som sagt trött och inte helt fokuserad. Dagen eller snarare veckan har varit lång och intensiv. Lokadagar och på det Skapande skola i tre dagar. Jag trodde det skulle vara lite lyxigt att kulturskolepersonal kom i tre dagar och tog hand om ungarna. Nåja riktigt så lyxigt enkelt blev det inte fast de är fantastiska Jenny och Lennart det måste jag tillstå. Att de bara orkar. Ungarna har dramatiserat och improviserat fram en film om orättvisor och i dag har vi filmat många scener. Det blir starkt, gripande och bra det känner jag i hela kroppen.

Här hemma har jag kapitulerat. I går eftermiddag insåg jag att det bara inte gick att stå emot längre. Här var svinkallt! Fkr T hade en kompis med sig som såg smått blåfrusen ut efter tio minuter i vårt utkylda hus. Alltså, det var bara att slå på elvärmen. Gasol har jag inte hunnit fixa och jag tror ändå inte det räckt. Huset får nu värmas upp över helgen och sen ska det bli varmare. Återstår att se hur dyrt det blir men vi kan ju inte frysa hur mycket som helst. Så just nu är det ganska behagligt i mitt lilla hus. Sömn känns också behagligt i tanken. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar