söndag 9 december 2012

Over and out

eller klart slut ska man kanske säga. Vi slutade med flaggan i topp eller man ska kanske säga med stjärnan i topp så här i juletid. Riktigt härligt och roligt har det varit med Julstök. Jag blir extra glad över allt beröm och ännu gladare när nykomlingar säger att de fått ny kraft och nytt självförtroende av detta.

Föreställningarna denna helg har varit lysande med fantastisk publik och vi har fått oförskämt mycket beröm. Många har verkligen gillat helheten och blandningen av sketch, solosång, körsång, barnen och dansen. Alla grejer kanske inte tilltalar varenda en men alla hittar något de gillar och alla har älskat barnen. En del gillar alltihop och dom har haft höjdarkvällar förstås. Tack snälla publik för allt beröm och alla snälla ord (och nej vi är inte bättre än Flack bara lika bra *skratt* det kom en tant och kramade mig och sa så nämligen) det värmer och ger oss lust att jobba vidare.

Efterfesten på vårat palats gick inte heller av för hackor. Barnen och våra ungdomar röjde loss på scenen som fick agera dansgolv och även vi andra släpade oss upp då och då. Stefan, Felicia och Lova bjöd oss snällt på en repris av Luciatåget och Staffansrappen eftersom vi i kören varje gång hörde publiken skrika av skratt så kändes det lite surt att inte få se. Men det fick vi och vi fick säkert lite extra kuligheter. Flera i publiken har också lagt ut små filmsnuttar på fejjan som jag kunnat dela. Tack för dom!

En del bus gjordes också eftersom det var final i går. Att Kent slet av Kristina behån får väl räknas dit (ett grymt snyggt fejk och jag är glad att jag var liiite förvarnad, annars hade jag nog inte kunnat sjunga). Det blev lite nya texter här och det, jag menar kropp rimmar ju på snopp.... en Brieost fick vara med och kören sjöng om att det snart är sommar igen. Sen upptäckte jag att Mytomanen fått lite fler lögner och att både Dan-Åke och Lennart (kommunala politiker) klämts in i den. Det förhöjde verkligen, bravo! Julbocken fick fler galna kvinnor efter sig än vanligt. Tja det blev mycket kul kan man säga.

Vad gör vi nu då? Jag själv är jag inte orolig men jag vet hur det kändes 2006 när vi gjorde vår första revy Dax för Krax. Separationsångesten var total och så kan det vara för alla som är nya i vårt gäng i år och de är ganska många både i Krax och i kören. För mig är det mest skönt med lite vila och laddning inför nästa projekt. Vi har en del planer, dels ska vi fixa underhållning åt ett visst fackförbund i februari och dels har vi lite planer på skojiga musikkvällar.

I sommar ska vi tillsammans med Lekebergarna och Görsköjarna jobba med Drottningens Juvelsmycke i Riseberga om bidrag och annat går i lås. Att få spela teater på Riseberga igen, är en dröm jag haft sen 2009 när vi var med i Nils Holgerssons Underbara resa. Jag hoppas det blir av och att jag får någon roll. Vi i krax ska i alla fall bidra på många vis, det blir massor av jobb.

Rent personligen vet jag exakt vad jag ska göra nu. Skriva omdömen och städa mitt eftersatta hem! Å så kul det ska bli.......typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar