onsdag 12 december 2012

Borde ha gift mig i dag men jag hostar så...

hehe som om jag gjort det utan hosta. Troligtvis inte men dagens datum har fått många att göra så, gifta sig alltså. 12-12-12 ett sådant datum kommer inte på lääääänge nu. Frk T och hennes kompisar satt klockan 12.12.12 (alltså tolv minuter och tolv sekunder över tolv) och önskade sig nåt. Jag gissar att det var den där hästen och I-phonen hon vill ha.

Det är ju inte helt enkelt att gifta sig när ingen friar, det hjälper inte ens att göra det själv gissar jag. Men man kan skämta om saken det kan man. Nåja i brist på romantik har jag och Frk T bakat lussebullar, jag har inte smakat än men jag ska väl ta en medan de är goda, de gula vackra sakerna blir fort gamla och torra.

Till hostan
Den gör mig galen och helt matt. Jag börjar undra om jag har kikhosta eller nåt annat vidrigt för hostan bara fortsätter och blir bara värre. Ibland känns det som att jag inte orkar hosta en gång till och då kommer jag kvävas. Fy för den lede. Jag måste väl ringa vårdcentralen men jag ska bara.... som Alfons sa.

I morgon är det Lucia och mina femmor ska lussa för både skolan och en arbetsplats. Ett STORT tack till Kicki för att du tränat med dom i dag och även tog tag i hur de ska gå, så jag slipper stressa livet ur de små krakarna i morgon bitti. Jag har packat bilen full med extrasaker de kan sakna, skrivit texten på den svåraste sången på stora lappar jag diskret kan hålla upp så de som ser bra, ser. Ja, det kan bara gå bra, säger vi. En Lucia, tre tärnor, en hög stjärngossar (jag erbjöd några killar att vara tärnor men det gick inte hem), ett par tomtar och tre pepparkaksgubbar (jo då, jag såg till att vi fick tre så det passar till sången, inte en tanke på att det kan uppfattas som något annat än pepparkakor har jag heller, så det så).

Frk T ska också lussa  och på hennes skola har de ett Luciatåg på 80 personer, jo då ni läste rätt 80 stycken sjungande ungdomar. De ska lussa på Husaren också och på Kvarngården, hur i herrans namn de ska komma in där vet jag inte, jag antar att pensionärerna som bor där får titta utifrån eller på intern-tv eller så ;) asch de löser väl det på något vis.

Nu ska jag ta en lussebulle och sen sova. Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar