tisdag 15 maj 2012

Flit och nöjen

Omdömen i religion, biologi och historia klara....innebär att bara åtta ämnen är kvar att skriva....gånger 21 elever. Tjaaa.... undrar om det var smart att tänka så? Tror jag fokuserar på att tre är klara istället =). Och visst, jag ger mig, de som är klara är dem jag skrivit mina tjusiga pedagogiska planeringar i, jo då, det var alltså rätt bra....

För övrigt är det inte mycket som är nöjsamt med min käre arbetsgivare just nu. Mejlen från facket är allt annat än rolig läsning. Hur de ska kunna dra ner på så mycket tjänster är för mig obegripligt. Bara sparande och sparande. Jag börjar allvarligt tro att de har någon i kommunen som förskingrar oerhörda belopp eftersom det uppenbarligen kvittar fullständigt hur mycket vi sparar. Har dessutom fått en hint om att taket är lägre än jag anat men det får kollas upp mera.....brrr, olusten kryper längs ryggraden. Frågan är om man ska göra allvar i att söka annat jobb eller inte....jag har typ två timmar på mig att bestämma mig.

I helgen är jag "barnledig" och har planerat ett läskigt nöje men jag bestämmer mig här och nu för att det bara ska bli trevligt och inte läskigt alls, så det så ;-). Annars är helgen vikt åt att plantera om pelargoner och skriva dessa 21 x 8 omdömen, det blir 168 stycken alltså (funkar med kort division här). Ja men då gör det ju inget om det blåser och regnar.

Annars; i dag är det hipp hurra för vår älskade Pizza, hon fyller 8 år. På torsdag försöker vi göra en visit till Fjugesta om de behagar vara hemma. Det blir ett litet nöje det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar