söndag 27 maj 2012

En dag med flera namn..

Mors Dag
Jag fick ett fint kort av Frk T. Min egen mamma är i himlen och jag har givetvis skänkt henne några tankar. Speciellt när jag läste Fredrik Backmans blogg. Så fint skrivet av en sån humorist.

Pingstdagen
Vem tänker på den längre? Sen dom stal Annandag Pingst så finns Pingsthelgen inte mer. Synd faktiskt, det är/var ju då folk gifte eller gifter sig (en hel del gör det säkert fortfarande fast det finns en dag mindre till återhämtning).

Söndag
Ja det var det i dag. Sverige och svenskarna firade segern i ESC genom olika saker. På fejjan har jag sett att de ätit lax och tårta (fast de flesta firade kanske sina mammor) och skålade med allt möjligt. Solen har lyst på vårt vackra landskap. Liljekonvaljerna blommar nu liksom mina favoritblommor syrenerna. Jag älskar syrener. Jag själv har firat genom gräsklippning iförd bikini. Jag tror nämligen att jag kommer tycka lite mindre illa om min feta kropp om den är solbränd. Alltså är det en himla tur att man bor i urskogen så man faktiskt kan knata runt i detta minimala klädesplagg trots att den där strandkroppen inte alls velat infinna sig. Jo då jag ska motionera mer för att inte säga massor men det är inte helt lätt när de förbaskade höfterna strejkar så förbannat. Kiropraktorn hävdar att det fattas en del i min tillvaro som jag inte kan nämna här eftersom jag inte lagt bloggen i facket som kallas: vuxeninnehåll. Men det är ju inte helt lätt avhjälpt bara så där, jag är lite kräsen också minsann. Alltså har jag tagit fram en pilatesboll som jag nu tränar med, inte vet jag om det ger riktigt samma träning men man får ju försöka så gott man kan. Annars har jag faktiskt både promenerat och cyklat lite under helgen. Fast jag har förstås ätit en massa också.... inte bra.

Jag är pigg som en mört och klockan är alldeles för mycket. Det bådar inte gott. Får testa att varva ner med lite tv, disken står väl kvar i morgon också gissar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar