tisdag 13 november 2012

Läskigt kul.... eller....man får se

Kom just hem efter att ha blivit intervjuad och plåtad av den trevliga Åsa på NA. De gör någon sorts artikel på måndagar då och då där de intervjuar personer de tycker är intressanta på något via. Så fick jag frågan! Smickrad? Självklart, jag skulle ljuga annars. Dessutom passar det ju grymt bra med knappa två veckor till premiär på JULSTÖK. Även om fokus kanske låg mer på mig och mitt liv så består ju mitt liv av mycket kraxerier och just nu mycket julstök och all reklam är bra reklam.

Det är inte så ofta man berättar om hela sitt liv sådär rakt upp och ner och inte heller ofta någon sitter och lyssnar intresserat och vill att man ska fylla i alla luckor hon kan hitta. Jag tror jag fick börja någonstans på låg-, mellanstadiet och berätta mig fram till nu. Jösses vad massa saker jag gjort, det kändes inte klokt. Jag hoppas hon sållar bort allt ointressant eller skriver himla fyndigt. Det kändes som att det jag berättade skulle ta upp halva tidningen. Så på måndag handlar hela del två delen om mig! Bara så ni vet, om ni nu vill läsa eller undvika det hela ;).

Sen skulle det fotas och det är inte min favoritgren i livets olympiad. Jo då, jag gillar bra foton på mig själv, de där som någon tar när jag inte vet om det. Scenfoton där jag är utklädd och agerar, foton tagna lite långt ifrån går också skapligt. MEN på de flesta (speciellt när jag vet att jag fotas) ser jag helt störd ut, dubbelhakorna gör att jag ser ut som jag väger 150 kg vilket är jäklig mycket mer än sanningen. Åsa tog nog 50-75 bilder eller så, och man kan ju hoppas hon hittar någon användbar, dessutom fick hon med sig en skiva med bra bilder, sådana jag står ut med att se i tidningen. Hm, något säger mig att hon kommer använda sina egna.....

Jag skulle få läsa artikeln innan så inget är fel och det känns ju fint.

För att fokusera om från denna egotripp kan jag berätta att Frk T är till urskogen och hopptränar hos sin "gamla" ridlärare och själv ska jag till kören. Rösten är inte ok ännu så de höga tonerna lär jag fortfarande undvika. Det är inte långt till premiär nu och bara att repa på. Sen är det ju tisdagkväll, min favoritkväll eftersom det är onsdag i morgon och jag får sova en timma längre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar