torsdag 1 november 2012

Höstlov

Ja inte så mycket lov för oss som för barnen men två lediga vardagar är inte fy skam om det inte vore för allt man måste hinna. Två dagar på Selma Lagerlövs spa i Sunne gör ja att det är massor att ta tag i när man kommer hem. Inte minst en unge som känner sig klart försummad eftersom jag missade hennes dressyrtävlingsdebut och det således var mitt fel att hon fick ett par poäng för lite. På videofilmen som finns ser det dock riktigt bra ut men jag har begåvats med ett barn som aldrig blir nöjd. I dag har hon tävlat hoppning, 70 cm, det är höga hinder det, särskilt när man står nära dom på marken och inte ser dom från en läktare.

Värst i kråksången (alltså inte det fina det kommer sen) var att en tjej red Celina före Frk T och hon for minsann av med buller och bång. Hästen småstegrade sig och var lite rädd och krånglade i en sväng, flickan for av och sen vägrade hästen en gång men då satt hon kvar. Jippie tänkte då denna mamma, den hästen ska mitt lilla barn nu rida på och hoppa dessa hinder som minsann inte alls är små. Halleluja. Jag ägnade mig då åt att filma istället för att bita på naglar och inte våga titta. att sen både telefonen och internetuppkopplingen här hemma krånglar så det inte går att lägga ut filmen är inte mitt fel. telia tänker ta tre dagar på sig att fixa eländet.

Hur det gick? Jättefint, hon red en felfri runda och fick hoppa om, då vågade hon inte rida på för fullt så tiden blev inte så snabb som önskat men felfritt igen. Mamma var mer än nöjd liksom ridläraren. I kombinationen (dressyr/hoppning) kom hon femma tror jag även om de först glömde bort henne. Så jag tycker ungen ska vara klart nöjd med sin tävlingsvecka. Men icke, hon ältar diverse fel om och om igen.

Kvällen har ägnats åt rep och jag känner nu att jag har ont i halsen. Blä, det brukar jag aldrig få, i morgon ska det vara borta. Så, bort med skiten bara, jag vägrar.

I morgon ska tusen saker ske, gravar ska fixas, bord måste skaffas och jag ska fika med en kompis och skriva en monolog och en massa annat. Dessutom ska en viss Ajax kampera ihop med oss under dagen. Nåja han får väl hänga med lite hit och dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar