onsdag 26 september 2012

Trött onsdag

Haha kan köra med den rubriken hela tiden tror jag ;). Hårmetropolens 25-årsjubileum gick finfint även om det var något av det mest improviserade, varma och stressande jag gjort på länge. Vi var inte så många kraxare som kunde med vi som var på plats fick minsann jobba hårt. Själv hade jag lite dubbla uppdrag eftersom Sussie absolut ville ha mig som någon sorts konferencier. Jag körde den rollen som min galna frisör (i ceriserosa hår) i Hackat och Maletsketchen som Inger skrev till en revy på Rosendal. Den har hängt med ett par gånger och nu stoppade vi in lite Hårmetropolrepliker i den och körde den igen. Det gick fint, Pessimistkonsulten körde vi också och den går alltid hem. Stort tack till er Kraxare som var med!

Vi fick också höra på musik av olika slag Jazz av en trio grabbar, Tre Tjejer och Terese Carlsson (vår nya kraxmedlem) och hennes syskon (jäklars amalia vad bra dom var). De var bra allihop förstås. Vi fick också se frisyrvisning, vad annars, och höra om ett fantastiskt arbete som Västafrikahjälpen gör i Afrika där de startat både en skola och nu håller på att bygga upp ett sjukhus där patienterna ska slippa muta sig till vård. Härligt med engagerade människor. Sussie den goda, härliga frisörägaren skänkte alla entrépengaran till dom. Stort, för hon hade en del kostnader för kvällen. Lena (SjösidanLena) hade gjort "asagod" mat som en viss Frk T skulle kunna uttrycka saken, Lena hjälpte oss också rutinerat med städningen. Frk T har klara anlag för restaurangjobb hon, då kan hon minsann hjälpa till.

Dagen har på grund av detta ägnats åt disk. Inte min egen för den står kvar.... trist nog, men på palatset. Många timmar har gått åt till disk både för hand och i maskinen, den lååååångsamma maskinen. Men nu är allt klart och vi kan ladda för western.

In emellan hann Bittan fixa affischer till Kraxkörens allsångscafé den 7 oktober kl. 16 (det får ni gärna komma på), Charlie var till bolaget och typ tömde stället, Inger B utförde naturligtvis också tusen sysslor, Bittan och jag åkte till Axfood och shoppade allt till lördagen (fast lite glömde vi såklart). In emellan stack jag in till kiropraktorn också och han tycket min ryggåterhämtat sig fantastiskt, det måste vara Linedansen ;) nu satt det fast i nacken istället men så brukar det ju vara.

Nu känns sängen som the place to be! Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar