söndag 16 september 2012

Ibland blir det för mycket!

Man märker det när man förlorar kollen och missar en massa saker. Plötsligt kör allt ihop sig och då blir det inte helt roligt längre. Jag älskar min fritidssyssla men jag gillar också att följa med Frk T till stallet, se henne rida utan att behöva stressa iväg. Denna septembermånad har det kört ihop sig nåt alldeles otroligt, allt ska ske på en gång. I morgon börjar jag med utvecklingssamtal också, tack för kaffet.... så känns det.

Men inte bara jag har det körigt, flera av mina bästa vänner har det tufft. Några värre än andra. Varningssignaler är när man glömmer bort sådant man brukar ha järnkoll på. När det roliga inte är roligt längre. När man inte kan koppla av och när sömnen vägrar infinna sig.

Vi är några som skulle behöva en resa till solen och värmen. Åka bort och tvingas koppla av. Hm undrar om man kan få in en Ålandskryssning...nja känns inte helt möjligt, ens det Men, när vi river av westernkvällen kommer jag njuta varje sekund och helt glömma bort denna vånda. När vi är igång och repar julsketcher och sånger kommer jag njuta lika fullt Jag önskar bara att jag vinner många miljoner så jag kunde jobba halvtid, det vore lagom. Lite goa jobbarkompisar vill man ju ha ;)

Tiden går så fort så fort, jag skulle verkligen vilja stanna upp ett tag. Vid exakt en tidpunkt när allt känns bra, fint och äkta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar