onsdag 5 september 2012

Allt man vill göra

Ibland är jag grymt avundsjuk på pensionärer. Ja inte på åldern och krämporna så klart (jag inbillar mig inte att jag kommer undan) men på fritiden. Det är så sabla mycket jag vill hinna göra och timmarna räcker inte till.  Mer sång, revy och teater först och främst. Men vem vill inte gå kurs i Lindyhop, jo gärna och Linedance och varför inte akvarellmålning. Å börja rida igen, är såååå sugen.

Helst skulle jag vilja starta eget om inte kruxet vore att jag vore tvungen att dra in några pengar. Pengar är ett skit - de bara ställer till det, speciellt när man har för lite av varan.

Ibland tänker jag på människor som bara lever för jobbet och hur svårt det måste vara att gå i pension. Jag tror inte detta kommer vara aktuellt för mig. Jag gillar oftast mina jobb och är där helt och fullt under arbetstid men sen.... då gör jag sånt jag gillar och sånt jag måste (som att klippa gräs). Gillasakerna har prio ett. Matlagning prio sju....typ. Jösses vad hungrig jag är ;).

Det har tillkommit några måsten som ett nytt alkohollagstiftningsprov, medlemsskap i LIS som måste ses över, knöligt men det löser sig säkert.

För övrigt har jag tillbringat förmiddagen med en "jobbavhoppare" av högre klass som valt att kliva av det omöjliga ekorrhjulet. Klokt och modigt. Man ska våga må bra, då lever man längre. Det gör man om man skrattar och sjunger också - så då gör jag det. Ha det bäst alla där ute och tänk på att skratta och sjunga, ta er tid.

Grattis alla Indianer och indianfans föresten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar