måndag 24 september 2012

Trött måndag!

Kanske inte så konstigt med tanke på helgens vedermödor hur roliga de än var. Men jobbet ska göras ändå och det är bara att gå upp och sätta fart. Ytterligare ett par utvecklingssamtal är avverkade denna dag, fem av 17 är nu gjorda så det är några kvar. Men det går framåt så sakta. Efter jobbet var det ridning för Frk T, de fick rida barbacka (utan sadel för den som inte vet) och hon hade turen att ha gunghästen Sam så det gick finfint. Hästar är grymt olika skumpiga kan jag berätta för er som aldrig suttit på en.

Efter detta så stack vi snabbt till Palatset och fixade och trixade inför morgondagens event med Hårmetropolen. De ska ha frisyrvisning, berätta historik, det ska spelas musik och vi ska roa dem som kommer likaså. Pengarna som de sålt biljetter för ska gå till en skola i Afrika så det är ett 25-årsjubileum av bästa slag.

Sturepalatset är ju pyntat i värsta westernstil med amerikanska flaggor, sombreros, ponchos och andra attiraljer. Så för att leva upp till detta svidar vi ordning oss i cowboykläder vi med. Det blir säkert en skojig kväll men det ska bli lite skönt när det är klart också. Ibland är det svårt att fokusera om på sådana där insticksgrejer när det är som mest med annat.

Så, western på lördag och sen är det jul för hela slanten....det är mycket nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar