söndag 26 augusti 2012

Upptakt

I dag hade vi upptakt på JULSTÖK vår kommande julrevy. Å så kul det ska bli. Extra roligt var att se alla nykomlingar, det är jättekul att vi får förstärkning. Duktiga sångerskor och en riktig dansare gudbevars. Jag tror vi alla tycker det är kul att det kommer nya förmågor. Vi blir fler, vilket är härligt och nykomlingar blåser extra liv i allt.

Jag hade dagen till ära slagit till och gjort en powerpoint och presenterade det hela. Nu återstår en himla massa skrivande och lite köpande. Det finns ju en del bra som andra redan skrivit.

Eftermiddagen ägandes åt trappan. Fem vändor släpade jag mig uppför och det var segt värre. Flåset var inga större problem men benen blev trötta. Tröttare än vanligt. Jag funderar på om det är kolhydratbristen kanske. Kolhydrater ger ju energi och nu måste kroppen ta av fettet. Det är ju det som är meningen men en coka cola hade gett en riktig energikick, det tror jag. Men se sånt blir det inget av med. När jag får för mig något kan jag vara envis som en istadig åsna. Nu försvinner kilona och kondisen ökar. När jag fyller femtio (det är inte så himla länge kvar) ska jag vara mer vältränad än jag någonsin varit, så det så.

Sömn står på schemat. Jag är grymt trött både i kroppen och skallen. Jag tog tag i en jobbgrej som hängt som ett ok över mig veckan lång. Nu är det klart, eller så klart jag kan göra det iaf. Sov gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar