onsdag 22 augusti 2012

Åter i vardagen

Så är man tillbaka i vardagen eller selen.... Det kändes lite bättre efter att ha träffat ungarna även om viss frustration finns kvar. Det blir säkert bra bara allt sätter sig, det känns ungefär så här varje höst.

Denna dag har varit vikt för Studiefrämjandet och Kraxkompaniet och full av jobb. På söndag har vi upptakt för höstens revy Julstök. För att slå till ordentligt har vi i produktionsgruppen bestämt oss för en powerpoint och en sådan har jag åstadkommit i dag. Sen har jag mejlat polisen om tillstånd för dans, och alkoholhandläggaren om vad vi planerar under hösten. Fixat brev till barnteatern, inbjudan till upptakten och börjat skriva på en sketch. Ett besök på Studiefrämjandet och ett på banken har hunnits med. Slog till på en maskin tvätt och lite shoppande på ICA och matlagning också. Dagen har flugit fram.

Hösten blir rolig men riktigt arbetssam. Det här händer på Sturepalatset:
14 september - I Afton Dans, Kumlas och Lekebergs måbra-körer sjunger danslåtar och ett band spelar.
25 september - 25-års Jubileum för Hårmetropolen (man kan köpa biljetter genom dom, historia, frisyrvisning, skojsigheter och musik erbjuds).
29 september - Vilda Westernkväll i repris med en del tillägg, fler låtar helt enkelt och lite Linedanse för publiken hoppas vi få till.
7 oktober - Allsångscafé med Kraxkören.
17, 23, 24 och 30 november samt 1, 7 och 8 december JULSTÖK

Vi har ett annat litet fint jobb också men det är inte för allmänheten utan vädligt specifikt för dem det gäller.

Så hösten är full så det räcker kan man säga.

Frk T har börjat sexan och har fullt upp med franska som är helt nytt och engelskaläxa som hon faktiskt kom ihåg att göra helt självmant. Hoppas det håller i sig. Att börja på högstadiet som de här i kommunen gör redan i sexan är spännande och mycket nytt. De blir stora men är ändå minst kan man säga. Annars gäller mest hästar i hennes liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar