tisdag 3 januari 2012

Ukulele

Tänker att jag borde lära mig nåt nytt så varför inte Ukulele. Jag har lånat en sån, fått den stämd och sett hur man gör med stöd av nätet. Återstår att se om det går. Gissar att jag kommer att ha vissa problem med att spela Främlig på ett sensuellt vis men man måste ju försöka....;)

Annars har denna dag gått åt till att hjälpa systeryster att packa inför stundande flytt. Sett nya lägenheten som är fin men ovan för en som bott i hus hela sitt liv utom nåt enstaka år i ungdomens glada dagar. Å.... tredje våningen alltså.....;( ...urk. Min rygg kände genast att den inte är sugen på att bära möbler för dessa trappor så jag hoppas jag kan bidra med packning och uppackning om jag inte ska starta året i sängläge. För att göra lyckan fullkomlig ringde löneassistenten i dag och talade om att jag fått för mycket lön i december och att han minsann måste ta tillbaka det i januari... ja men så roligt då, svarade jag som givetvis köpt julklappar för dessa pengar. Surt sa räven.

Annars har jag gjort en god gärning till och det var att hämta medicin åt en sjukling och sen hälsade jag äntligen på min älskade hund. Det är härligt och lite sorgligt jobbigt att Pizza blir så urbota lycklig när jag kommer och så ledsen när jag går, jag undrar vad hon tänker. Förhoppningsvis är hon i nuet och jag vet att hon älskar Inger och jag hoppas hon glömmer min existens mellan varven. Men det är fint att bli ihågkommen. Benet hon fick gillade hon skarpt. Själv fick jag både minipizzor och kaffebröd så det räcker för hela januari.

En hemmakväll utan Frk T hade jag när jag väl kom hem, efter att ha hämtat instrumentet då och diskuterat våraktiveteters vara eller icke vara, vid niotiden (det var snorhalt från Fjugesta)....fram till midnatt när jag fick åka och hämta raringen. Då hade hon ätit ostbågar och fått ont i magen, dessa rackar innehåller laktos. Nåja hon sover gott nu. Pappsen är inte heller helt bra i sina ben och syrran som ska flytta är genomförkyld och hostar som en tok...på det stora hela känner jag mig förhållandevis frisk. Tror jag väntar med att spela på ukulelen till i morgon för jag gäspar så in i norden. I morgon har jag lovat Frk T att det ska bli bad. Och på onsdag är det jobb, hua, undrar hur jag ska komma upp?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar