tisdag 10 januari 2012

Känns helt ok...

på jobbet faktiskt. Ovanligt bra även om vi fortfarande ska spara och sånt trist dravel. Nya chefen verkar klart lovande, lyssnar, känner in och kommer med nya förslag och bra idéer. Jag tror hon kan få oss att se saker på lite andra vis. Hon kommer med idéer som funkat för andra lärarlag och det gillar vi. Hon framställer sina förslag på ett sätt som gör att vi känner att: visst vi testar det låter helt ok. Alla verkar riktigt glada och positiva så här långt, om jag nu inte missat något (det händer ju förstås ;).

En annan rolig sak i dag var presentationen av vårt Kulturprjekt där barnen ska få göra "Bullenfilmer". Ni minns säkert programmet och den ständiga kommentaren: "och som vanligt är det inte tjejen/killen i filmen som har skrivit brevet". Ungdomar fick skriva brev till programmet Bullen om sina bekymmer (handlade om allt från mobbning till sex) och de gjorde en film om saken och diskuterade efteråt, inga lösningar gavs utan man fick tänka till och ta ställning själv. Lite åt det hållet ska detta också bli. Kulturskolefolk kommer och hjälper till och har dramaövningar och filmar och allt kommer sluta med en stor fin överraskning. Alltså detta kommer bli sååå bra och kul. Klart inspirerande. Å jag är så himla lycklig över att jag inte behöver befatta mig med en massa teknik, själva filmandet alltså!!!!!!!!!!! För tänk då hade hela projektet gått åt helsike.

En rätt bra dag på jobbet alltså! Här hemma är det fortfarande kallt efter "utkylnaden" (egetpåhittat ord) när det var dryga -10 ute. Nu är det varmare men luftvärmepumpen har svårt att komma ikapp. Jag lider och fryser. Även Frk T har frusit om fötterna och DET är inte vanligt. tjocka sockor är modellen här. Ge mig sommar tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar