söndag 13 februari 2011

Ytterligare en helg till handlingarna

Dags att ladda för en ny vecka. Den sista innan det efterlängtade sportlovet vilket ska bli grymt skönt. Frk T vill dock göra massor av ansträngande saker som att besöka Boda Borg och likande aktiviteter. Nåja det är nog avkopplande, hoppas jag. Vintern är ju tillbaka till en massa vintersportares glädje så jag antar att det är bra...

Nu till helgen, efter fredagens sömn framför Let´s Dance har det flutit på bra. Renoveringen av lillhallen fortgår nu så sakta framåt, så gott. Lördag morgon kom också lillasyster A hit och lättsammare unge har jag då aldrig passat. Vilket litet hjärta hon är, så god! Inte ett problem, hon äter allt man ställer fram, är snäll och glad och hon sov dessutom hela natten, som en stock. Vi tittade såklart på melodifestivalen och tyckte till skillnad från alla andra, tydligen, att den här omgången var klart bättre än förra veckan som för all del var rätt kass. Smaken är som baken!

I dag har det repats och som det har repats. Vi måste ha världens bästa musiker! De är helt sanslöst bra. Vi hade så smått pratat om att vi skulle ha visor och kanske att en del skulle vara lite mer akustiskt. I dag kom de in med en hel hoper instrument som vi inte hade en aning om att de kunde spela på. Ukulele! en sorts stor flöjt! (träblås är inte min starka sida men svårt är det säkert), T hade bytt till bas och J till gitarr och ukulele, K hade lagt till flöjten då och S hade med sig mer än en sorts trumma kan man säga. En massa rytminstrument dök också upp från ingenstans. Hur häftigt som helst! Vi satte tonarter på en stor del av låtarna. Vårt nyförvärv P var med för första gången och jag hoppas vi inte gav honom spader för han fick mycket text med sig hem. Nu är denne man ingen nybörjare så jag är övertygad om att han fixar detta utan problem men han kan ju bli avskräckt. Nåja jag hoppas han säger ifrån om det blir för mycket. Vi har en hel del otroligt bra visor och vi har många duktiga sångare och sångerskor. Jag ska få sjunga en Cornelis med E och det ser jag mycket fram emot och en massa annat. Nu måste jag dock släppa sångtexter och sketchrepliker för annars mal dom i mitt huvud hela natten och ingen sömn infinner sig. Kanske får läsa lite om hundraåringen.... nej för tusan för kul, jag tar nya läroplanen, borde funka ;) I morgon är det alla hjärtans dag, fb vimlar av kramar och knasiga inlägg om att folk kan hänga blommorna på dörren. Frk T har ritat fina kort till alla i släkten så jag lär väl åka runt till en massa brevlådor i morgon jag. Jag önskar mig i alla fall varmare väder istället för alla varma kläder! Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar