onsdag 3 oktober 2012

Konst och total förvirring!

Det har denna dag handlat om. På morgonen tog Studiefrämjandebossen och jag gröna faran till Östansjö för att hälsa på konstnärsparet Agger och jag fick äntligen se Aggers hus och en massa fin konst. Det var inte huvudsyftet utan det vara att diskutera hur de gör med Stim och vilken sorts avtal de har. Det gjorde vi också. Häftigt att bo så och leva på sitt stora intresse. En hög med böcker fick jag med mig så jag ska ha idéer till mina bildlektioner i skolan och för det tackar jag allra ödmjukast. Bild är inte det lättaste att undervisa i det ska ni veta.

Sedan vara det jobb på Studiefrämjandet och framtidsdiskussioner och så lite roddande på palatset innan det var dags för Frk T:s tandläkarbesök på specialisttandvården i Örebro. Trodde vi. Nåja vi har dividerat om vems fel det var, men jag får nog ta på mig att jag inte ens tittade i almanackan eller på pappret på kylskåpet utan bara trodde att jag visste och litade på att Frk T sa att det var i dag. Klockan 14.50 satt vi på plats i väntrummet så fint, 6 dagar och 22,5 timmar för tidigt. Inte ett rätt alltså!!! Vi ska dit nästa onsdag halv två inte tre. Man kan bli trött för mindre. Men det man inte har i skallen får man ta ur bensintanken.

Sen bar det hem en stund innan Frk T skulle på teater och dans. Ingela och jag tog en lång promenad med hennes pudlar och det var skönt att gå en sväng, nästan vårvärme ute. Hem och hänga tvätt och tillbaka igen och hämta. Då glömde Frk T väskan så vi fick vända men det var ju bara väntat en dag som denna. Dessutom lyckades jag lura K att C sagt att de skulle repa fast han faktiskt pratat om nåt helt annat. Jösses ibland är det som att hjärnan inte hinner med i mina handlingar. Kanske ska lägga mig i tid i kväll ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar