söndag 22 april 2012

Yiiiiii ha!

Så har vi lekt färdigt för denna gång! Cowboys och indianer för hela slanten, både vi och den fantastiska publiken som helhjärtat ställde upp på westerntemat. Hur kul som helst! Fantastiskt bra jobbat Per Berggren! detta rodde... eh jag menar; red du iland bra (vem har sett en cowboy ro?). Vi har hjälpt dig lite förstås men inte mycket ;). Man kan verkligen säga att vi lyckats förträffligt med våra två temakvällar denna vår, men det är mycket jobb för endast en föreställning. Vi har haft kort reptid till både Mordgåtan (Engelsk pubafton) och till denna Westernkväll (vi hade nog kunnat repa hur länge som helst för det var ett rent nöje). Men det har blivit bra även om vi gärna haft ett par helger till på oss att repetera. Kul har det varit och bra blev det. Vi kunde gärna haft tio låtar till för publiken ville bara ha mer.

Vår fantastiska orkester som bestått av Kent på gitarr, Stefan på trummor, Thomas på banjo, Alex på fiol, K-G på bas och Christer på steel guitar och gitarr och dessutom vår Per som givetvis både spelade gitarr och sjöng, de har gjort ett fantastiskt jobb. De har också låtit oss sjunga så bra vi kan, några för allra första gången som solister. Modigt och bra! Bettan, Ulrika och Krille har i alla fall inte sjungit solo på vår scen förut och Jenny anser sig nog inte heller supervan även om hon testat förr. Hallblom, Britt-Marie och jag har väl hojtat en del förut men country var nytt även för oss. Per känns som att han sjungit country i hela sitt liv förstås och orkestern har nog funnits i den amerikanska södern i ett tidigare liv eller så.

Alla som hjälpt till runtomkring och fixat mat och stått i baren och inte minst städat mest hela dagen i dag vill jag sända ett stort tack. Man får inte dit och bort tio balar halm utan att det ger vissa konsekvenser. Bittan, Ingela K, Birgitta, Carita, Inger B, Charlie och Inger A jobbade och slet kvällen lång och maten var så fantastisk att den tog slut. Krille, Ulrika, Jenny, Hallblom mfl slet också i baren, som gick lysande bra, när de inte var på scenen. Vi andra höll till där uppe lite mer. Roger G lagade hissen (vad annars), fixade musiken i pauserna och skötte ljud och ljus såklart. Säg att jag inte glömt någon nu? Nu väntar vi bara på efterfesten! Den ska vi snart ha jag lovar.

Publiken har helt klart gillat detta och vi fick förslag på fler teman, rocktema var på önskelistan. Elvistema är också ett önskemål men där kan jag bli lite nervös. Man får liksom inte sjunga elvislåtar annat än jättebra, helst ska man låta och se ut som Elvis också och det kan ju bli lite svårt för vissa av oss ;)). Meatloof däremot borde vi klara *asg*, kanske inte sången klockrent (det är nog fan i mig omöjligt) men utseendet känns mer överkomligt. Nåja vi får se vad det kan bli. Nu är det snart maj och vi hoppas på värme, då blir det varmt i vårt palats. Egentligen skulle jag velat hittat på något ute, hm vad kul det hade varit, men det kanske är för sent, kanske.....

Sov gott!

P.s jag önskar jag hade haft ett foto när vi lekte på gatan utanför, där pågick en nästan äkta duell ett tag. Men knallpulver men ändå =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar