torsdag 19 april 2012

Premiärvecka

Eller premiär föresten, det är ju bara en föreställning.... i alla fall vad vi vet än så länge. På lördag är det dags. Vilda Western invaderar Sturepalatset. Cowboyhattar, hölster och vapen i högsta hugg men själva producenten till detta har ju viss kontakt med sheriffmakten så det ska nog gå lugnt till ;). Palatset är förvandlat till oigenkännlighet med flaggor, hattar, lasson, piskor och gamla trätunnor. I morgon hämtas westernsadlar. På lördag kommer halmen! Gästerna ska få riktigt het chili med vita bönor i såklart. I baren finns tjusiga damer...ni vet såna som brukar finnas på bättre salooner ;)). Hallblom har försett sig med dubbelhölster och sheriffstjärna.

Vi har övat countrylåtar som tusan. En del blir magnifikt bra för vi har en sjukt bra orkester!!! Annat blir kanske heller än bra ;). (Jag tänker här på att jag till lördagen verkligen ska förska lära mig texten till Nine to Five och HINNA med, annars får det bli en allsång, hehe). Jodå jag torskade till slut på låten jag från början sa att den var för knölig. Nåja jag har en del annat också. Dessutom försöker vi oss på att köra och det är ju inte jättelätt. Tänk att det är så svårt att vara kör. Det ska jag minsann tänka på när jag går på konsert i fortsättningen. Det är den stackars kören som står där bakom som ska fixa det svåraste, stämmorna. Hoppas Roger drar ner oss om vi surar. Han har ett digert jobb, större band har vi aldrig haft (jo föresten Forever Young är ett jättegäng). Men detta tar upp hela scenen och det är trummor, bas och gitarr såklart och dessutom banjo, fiol och steel guitar och sådär en tio sångmickar. En häftig kväll blir det. Nu finns inte många biljetter kvar heller, elva stycken bara.

Veckan har varit full av jobb. Allt ska ställas i ordning. I tisdags kväll hade vi ett sorts genrep eller snarare genomdrag av alla låtar och det är ett gäng kan man säga. Jag kom hem vid midnatt! Som tur var fick Frk T följa med Lilla h hem och sova över för annars vet jag inte hur det hade gått. Onsdagen var full av handlande av mat och dryck men jag hade god hjälp av mitt järngäng! Bittan, Inger, Charlie och Jenny vad skulle jag göra utan er?

Jag hann faktiskt med att få däcken bytta också mitt i allt och Frk T hann baka en tårta till dagens ridlektion (man ska ju göra det när man har ramlat av). Jobbet har också bjudit på visst motstånd kan man säga. Nu är jag lite kaputt, slut om man så vill. Kroppen värker och det känns som om en förkylning är på G men den får vackert vänta till på söndag. Jag har laddat med enchinea och vitlök och ska satsa på tidig sömn.

Sen lugnar det sig om man bortser från alla fester i maj...men det är ju bara nöjen. Att alla betygsliknande omdömen ska skrivas föredrar jag att inte tänka så mycket på nu. Sov sött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar