onsdag 11 april 2012

Vardag!

Vädret är allt annat än bra. Grått och trist värre men i alla fall inte så kallt. Kallt var det däremot inne på palatset i dag. Bittan satt med jackan på och LillInger sydde. Fast vi hade förstås värmt upp oss med lite affischuppsättning innan. Carita hade satt upp alla vi hade och det räckte inte helt så jag fick kila in på Stadshuset i dag och be dem trycka fler. De börjar känna igen en där nu så han fixade fler medan jag väntade ;-). Själv försökte jag få lite ordning på alla cirkellistor i kylan. Sen var vi på IKEA och rusta och shoppade lite.

Jag hann en privat sak också och det var att besöka Swedbank. Spännande värre för en Handelsbankkund (nåja jag är ju inte där heller mer än var tredje år eller så). Där möts man av en stor skylt "vi hanterar inte kontanter, säg till om du vill ha hjälp". Latstjo värre, hade nån sagt för fem år sen att 2012 kommer bankerna vägra hantera kontanter hade jag gapskrattat. Nu skrattar ingen längre. Nåja jag fick det jag skulle ha insatt på mitt konto och har väl kosingen om några dagar. Så jag kan byta däck och betala cowboyskjortan ;-)

I går var det skola som gällde och den dagen bara flög fram. Ungarna var som vanligt efter lov fulla av snacksalighet men de var snälla och glada. Fortfarande är folk mycket sjuka och den här vintern, eller snarare hösten, vintern, våren har varit bedrövlig. Alla verkar däcka. Jag hoppas jag fick min beskärda del av heshet och hosta i höstas för jag vill inte ha mer. Ena örat har gjort ont i går och i dag på förmiddagen men jag sprutade in nässpray i örat och då blev det bättre. Fråga mig inte om det var smart eller inte men jag tänkta att man kan testa, avsvällande läkemedel, vad kan hända? Resultatet så här långt verkar ok i alla fall.

Nu ska jag gosa med min för kvällen ovanligt harmoniska dotter. Hon måste haft en bra dag så snäll och timid som hon varit i kväll. Sov sött alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar