söndag 24 april 2011

PR

Är nog det viktigaste vi ägnar oss åt. Självklart hjälps vi åt allihop och vi kan alla bli bättre på saken det är vi jämt överens om. Vi har dock ett par personer som är lite viktigare på denna front.

Först har vi K-G som gör vår hemsida, affischer, annonser och programblad. Han är en fena på detta och hemsidan sköter han med bravur. Så fort jag mejlar lite info till medlemmarna så sållar han ut det viktigaste och lägger ut det omedelbums, jag eller övriga behöver aldrig be om det det bara funkar. K-G gillar (antar jag) att sitta nätterna igenom och fila på detaljer. Bra med sådana människor tycker jag.

Kristina Larsson är vår andra PR guru. Hon är expert på sociala medier. Har full koll på Facebook och Twitter och hur sådant ska skötas. Dessutom är hon en förträfflig fotograf och brukar också filma våra föreställningar. Roger Grännsjö fotar också fantastiskt bra men sitter ju som regel fast vid ljudbordet. Kristina befinner som allt som oftast på scenen men denna gång valde hon att ägna sig åt runtomkringarbete.

Några fler värda att nämnas på PR sidan är Ingela Johansson som är informatör och också har koll på annonser och var man lämpligtvis betalar för saken. Inger Andersson som är vår regissör är en rackare på affischuppsättning och även Bittan och LillInger är idoga på den fronten. Jag själv, Roger H och Inger brukar ta hand om radioreklamen och häromdagen var vi och spelade in ny för det extraföreställningar vi ska ha i augusti. Roger och jag, alias Bengtsson och Olga körde en liten föreställning ni snart kan höra på 94,3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar