torsdag 10 mars 2011

Mot Visor & Klavertramp

Onsdagens jobb ägnades åt att fixa biljetter till Visor & Klavertramp som har premiär den 8 april. Det är vår alldeles nyskrivna revy som har sin röda tråd genom visorna. Varje sketch har liksom sin egen visa som passar in något klurigt vis. Vi har fått med alster om ny teknik, studiecirklar av all de slag, sopsortering, äldreomsorg, apoteksmonopolet, sjukförsäkringen och en del Kumlanostalgi och en massa annat i en salig blandning. Några nya stjärnskott finns med också. Per Berggren har tillfälligt lämnat Lekeberg (han fördelar sig förhoppningsvis oss emellan fortsättningsvis) och är med oss. Han är bara så grymt bra kan jag säga! Stefan Ekström som vanligtvis sitter bakom trummorna kommer också att göra en del på scenen och han är en stjärna likaså. Sonny Karlsson har skrivit en hel del av manuset och det är hur kul som helst. Annars är det förstås vi gamla vanliga uvar. Glädjande nog dög Mille upp och hjälpte till med regin i söndags och det kändes riktigt bra. Visserligen får inte publiken se henne på scenen eftersom hon skuttar runt på kryckor men Inger fick god regihjälp vilket jag gissar att hon uppskattade.

Annat värt att veta är att vi kommer att servera mat från Rosendal. Varför frångå något som funkar så bra? Barbro kommer fixa till en Palatstallrik à la Rosendal som består av lax med vårprimörer och örtig potatissallad, kaffe och chokladbit. Det ni, det blir gott det. Det här gäller föreställningar på fredagar och lördagar som kostar 300 kr per biljett. Dryck av olika styrkor kommer att finnas att köpa till. Söndagar kör vi en billigare variant med bara kaffe och bit för 200 kr. Biljetter har vi börjat sälja på förbutiken vid ICA Profilen och vi är så tacksamma för deras hjälp.

För övrigt ägnade Bittan och jag tiden i onsdags åt att leta dukar och annat smått och gott till palatset, det blir liksom aldrig helt klart känns det som. I kväll fick jag avstå repet på grund av en liten sjukling här hemma men jag förutsätter att de klarar sig bra utan mig. Ha det fint alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar