måndag 1 april 2013

Slutmördat!

Å det är inget skämt. Vi har spelat klart vår mordgåta Våta Spår - Hemskheter i lokal porrkanal. Den lokala porrkanalen var Kumlas egen X-tupe om någon undrar. Det är ingen porrsida på nätet utan en rutschkana på badhuset om nu någon mer än Kommissarie Krull undrar över den saken. Roligt har det varit och publiken har verkat nöjda. Vi har friterat så hela palatset stinker som en korvkiosk och jag hoppas att inte ElVa får ångest och illamåendekänslor i morgon.

Det är alltid med blandade känslor man avslutar en produktion men så mycket abstinens hann vi inte få eftersom vi i dag åkte till Fjugesta för fyra timmars repetition av Drottningens Juvelsmycke. Bara byta från 16-årig praoelev i påhittad engelsk landsbygd till kammarjungfru i 1700-talets Sverige. Det går ju det med.

På fredag har vi årsmöte i Kraxkompaniet och helgen därpå har vi konsert med A tribute to Clapton. Det var biljetter till den kvällen, den 12 april, som våra rättgissande vinnare till mordgåtan fick. Att vi hade olika mördare varje föreställning var nog inget de hade räknat med, så skvaller lönade sig inte. Nu hoppas vi att de ska njuta av Claptonmusik precis som de njöt av Kvintett minus Ett i helgen. Bra band det!

I morgon är det jobb igen. Det känns ju lite sådär kan man säga. Våren är faktiskt på väg nu och jag skulle gärna sitta på verandan i solen. Men istället ska jag till Husaren och lyssna på föredrag om nätmobbing vilket är nog så viktigt, så jag gissar att det blir en intressant dag i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar