onsdag 10 april 2013

Förberedelser

Onsdag = Sturepalatset, Studiefrämjandet, teater, musik och sånt. Jo så är det. På fredag har vi konsert på palatset. Crossroad A Tribute to Clapton. Ett antal duktiga musiker, varav vår egen Kraxkompanikapellmästare Kent Steén är en av dem. Men det är fler på scenen såklart Henric Ekstrand tror jag kom med idén till Kent från början. Hans farsa Anders Ekstrand är såklart med vid pianot. Kenneth Karlsson ska tydligen sjunga lika bra som originalet och takten hålls av Olof Axegärd bakom trummorna och av Thomas Dahl (som också är lite vår) som spelar bas. Elisabeth Vallhagen är ju faktiskt berömd och Ingalill Ekström är "Juvelsmyckesregissör" som också sjunger. Dessa damer körar och bara det kan göra det hela värt ett besök. Det blir mycket gitarr gissar jag och bra. Låtar i tre akter så publiken hinner köpa nåt att dricka och äta emellan.

Så dagen har gått åt till att förbereda för detta. Scenen är rensad och palatset ommöblerat. Vi är redo att ta emot både musiker och publik. Som vanligt slösar vi pengar på att äta lunch ute och i dag gick vi till Vardagslyx och det var faktiskt lite lyxigt och gott. Nu gäspar jag snart käkarna ur led.

Jo jag är nöjd över att cytologprovet var normalt också. Nu har jag kollat upp alla saker i kroppen känns det som. Levern är ok och det är ju minsann skönt att veta ;), inte hade jag fel på sköldkörteln heller. Nä jag är nog bara inbillningssjuk ibland och det får väl sägas vara en lindrig åkomma. 3 kg har jag gått upp av de 9 jag gick ner i höstas och det är ju lite surt förstås och blir inte trappan isfri snart tar jag med en saltpåse och och saltar mig uppåt. Sov sött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar