söndag 24 mars 2013

En dag full av repetition

Jag är lite lycklig för att Frk T och jag faktiskt städade i går. Huset är i alla fall skapligt påskfint nu. Lite ris, gula tulpaner och ett par tuppar finns på plats. Frk T böt mina lakan också och det har aldrig hänt förut. Glädjen över detta beror delvis på att denna söndag var full av inplanerade rep.

Fast först fick jag fart under hålfotsinläggen av att klockan 12.30 läsa på vår fb-grupp att Kumlanytt skulle komma klockan 13.00. Vi skulle egentligen börja en halvtimma senare så hälften av det jag skulle ha med mig glömdes hemma. Frk T kom ridande med hela sitt gäng när jag åkte nerför backen och de pausade hemma hos oss. Jag hade gärna varit hemma och gullat med hästarna en stund i det strålande solskenet men det gick ju inte.

Kumlanytt intervjuade och fotade och i morgon kommer det nog något på webben. Jösses vad vi skärpte oss när vi hade dessa två i publiken. Det fick mig att inse att det säkert går finemang på fredag. Kul ska det bli. Glöm inte att boka biljetter.

Efter vårt rep så bar det av till Fjugesta och nästa rep. Där fick jag ställa om mig från att spela 16-årig grabb till att bli kammarjungfru på 1700-talet. Ett rätt stort hopp kan man säga. Från en fiktiv "engelsk" by i nutid till tiden för mordet på Gustav den III. Men mord får man väl säga är ett genomgående tema ;)

Nu har jag ägnat lite tid åt framtidspepptalk och DET är också bra.

Sov gott alla där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar