tisdag 1 januari 2013

1 januari 2013

Vad gör man en sån dag?
Ligger i soffan och glor på backhoppning, Ivanhoe och äter pizza. Jo för en del är det lag att göra just det på nyårsdagen.

Själv vaknade jag 12.40! Jo det är sant och bedrövligt men som ursäkt kan jag säga att jag kröp i säng först vid femtiden på morgonen. Våra kraxfester har en förmåga att bli lite sena. Den lilla festen vi hade hos Inger och Charlie bara swishade fram och innan vi hann blinka var klockan 12 och vi skålade, till skillnad från Jan Malmsjö hörde vi kyrkklockan på TV och skålandet började och kom nästan av sig när han plötsligt ropade Gott Nytt År nån sekund för sent. Man får väl förlåta honom, han är ju gammal och hör säkert inte så värst, han läser fint och innerligt i alla fall.

Vi hade kul i alla fall och roligast på hela kvällen var Bittans uppmaning eller uppläxning till annan, icke nämnd kraxare om kissteknik tja eller om njurar kanske...  Alltså jag kan inte skriva detta här men jag skrattade så jag fick ont i magen. Det hela började med en diskussion om pissoarers vara eller icke vara. Vi kvinnor fokuserade på att dessa äckliga inrättningar måste städas och männen på minskningen av kissköer. Tiden går när man har roligt och det blev sent som sagt. Tack alla ni som var med och God Fortsättning till er och alla andra med.

I dag var det var "varmt" ute, hela fem plusgrader och på eftermiddagen tog jag på mig mina broddade stövlar och gick rundan på en timme. Man ska ju bli hälsosam så här i början på året. Nåt löfte orkar jag inte med men jag vill verkligen komma upp i sommarens kondis igen, så för min del får snön gärna försvinna och inte komma tillbaka. Fast jag vet att den gör allt fint och ljust och en del så gärna vill åka skidor och det är väl helt ok, om det kommer lite lagom som sen ligger still med lagom kyla runt sig, men en massa töande och tillfrysande stup i sju gör mig inte glad. Vår nuvarande basist gick och bröt lårbenshalsen i halkan härom dagen, så vintern är verkligen en "sådär" årstid. Dessutom är jag i den fasta övertygelsen över att jag inte tål sen höst och vinter, jag får ju bara astma, hosta och taskiga stämband. När jag blir rik då ska jag bo utomlands i ett lagom varmt klimat på vinterhalvåret.

När jag blir rik...hehe i nästa liv troligtvis.

Kvällen har jag ägnat åt en massa kreativt kraxarbete och börjat planera våren och jag blev genast lite stressad. Våren har för lite månader, veckor, helger för att knö in allt vi vill göra. Dessutom envisas kraxare (även jag själv ska nog tilläggas) att göra fler saker än bara våra och det gör dom stressade när jag då bombar med information och krav. Jag VILL verkligen inte att nån ska kräkas ;) det vill jag inte jag lovar!

Tur jag inte börjar jobba i morgon, stackars, stackars er som måste det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar